Joris Swinkels - 30 oktober 2023

Sterke Vrouw in Business Les 1

#StrongWoman #bewustzijn #liefde #eenheidsbewustzijn

Prelude:

Voordat we naar de inhoud van enkele distincties / onderscheiden gaan kijken, Wil ik eerst vragen om je aandacht naar jezelf te brengen. Uit de wereld, uit gisteren, uit morgen. Uit waar je aandacht naartoe aan het gaan was. En de aandacht terug te brengen naar dit moment, naar hier waar je nu bent. Alles wat moet, even los te laten. Alles wat je denkt, even los te laten voor dit moment. Alles wat je voelt, even los te laten. Het mag er allemaal zijn, maar je hebt het even niet nodig. In deze staat van bewustzijn, met je aandacht in het hier en nu, zijn alle basisvoorwaarden voor een zinvol, gelukkig Sterk bestaan aanwezig.

In essentie ben je Liefde

En de diepste waarde, of je deze nu bewust voelt of niet voelt, is liefde. Liefde als een vorm van eenheidsbewustzijn, unity consciousness. De eenheid van alles wat er bestaat, in donker en licht, in positief en negatief, in verbinding met elkaar, afhankelijk van elkaar, in harmonie met elkaar, waar jij een representatie van bent. Jij bent een representatie van liefde en eenheidsbewustzijn. E

Waardeer de heiligheid van elke ervaring.

n hoe dieper je stilstaat bij elke ervaring die je daarin hebt, hoe dieper dat je kunt ervaren dat elk moment en alles Een heilige of sacred experience is een heilige ervaring. Een ontzettend bijzonder iets wat wij mensen mogen meemaken. Een waardering, het waarde geven aan deze ervaring, zowel aan de positieve als negatieve, is één van de manieren om zwaarte om te zetten naar lichtheid.

Transformatie.

Om vastzitten om te zetten naar beweging. Om conflict om te zetten naar harmonie. Les 1 van deze serie is dan ook dat jij in essentie bewustzijn bent, liefde bent, eenheidsbewustzijn bent. En dat elk moment een magisch, heilig moment is, waarbinnen jij jezelf en jouw impact op deze wereld in relatie tot alles wat er bestaat gaat vormgeven.

Het leven is iets héél bijzonders!

Maar soms moet je daar even aan herinnerd worden.

Regelmatig deel ik mijn bevindingen en reflecties over het leven. Dingen die ik ben tegengekomen die me opvielen, me verwonderden. Zoals dat vergeven niet de handdoek in de ring gooien is, maar ruimte voor jezelf creëren. Of dat een breakdown het begin is van een breakthrough. Ik leer je op een andere manier kijken naar het leven, zodat je dit kan blijven vieren.

Dingen als deze, die ik graag wil delen met je. Zodat jij je leven net zo gaat waarderen als ik dat doe.

Wil je deze mails ontvangen? Leuk! Meld je aan, dan krijg je eens per week een mailtje van me. Geen poespas, geen ellelange mails, gewoon wat gedachtes.