Joris Swinkels - 3 oktober 2023

Soul Journey

Onderstaande beelden zijn een poging om een eenvoudige weergave te maken van een compleet overzicht van alle leerlijnen die op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, levensontwikkeling en zelfrealisatie te volgen zijn.

Ieder mens is gewenst of ongewenst, bewust of onbewust ergens op elke leer of ontwikkellijn.

In het onbewuste spectrum lijken leerlijnen contradicties die tot vraagstukken en lijden leiden in het leven. Maar de wijsheid dat paradoxen de poorten naar verlichting zijn geeft inzicht dat elke wereldse paradox mogelijk de wijsheid of toegang tot een nieuw niveau van eenheid of helderheid in zich heeft.

Bestudering van de onderstaande symbolen kan een nieuwe ervaring van eenheid, compleetheid, heelheid geven.

JS Methode V1Downloaden

Het leven is iets héél bijzonders!

Maar soms moet je daar even aan herinnerd worden.

Regelmatig deel ik mijn bevindingen en reflecties over het leven. Dingen die ik ben tegengekomen die me opvielen, me verwonderden. Zoals dat vergeven niet de handdoek in de ring gooien is, maar ruimte voor jezelf creëren. Of dat een breakdown het begin is van een breakthrough. Ik leer je op een andere manier kijken naar het leven, zodat je dit kan blijven vieren.

Dingen als deze, die ik graag wil delen met je. Zodat jij je leven net zo gaat waarderen als ik dat doe.

Wil je deze mails ontvangen? Leuk! Meld je aan, dan krijg je eens per week een mailtje van me. Geen poespas, geen ellelange mails, gewoon wat gedachtes.