Joris Swinkels - 5 oktober 2023

Science & Spirituality about Consciousness

In the latest Rupert Spira Podcast episode Simon Mundie moderates a fascinating discussion on science and spirituality with Rupert and cognitive scientist Donald Hoffman. The conversation includes topics such as: Why is the concept of space-time is doomed? How close are we to a theory of everything? Does the perennial philosophy need an upgrade? Can maths describe reality? Why does the one localise? and Is science finally catching up with what the great spiritual traditions have been telling us for centuries?

You can follow Donald Hoffman on Twitter @donalddhoffman

You follow Simon Mundie on Twitter and Instagram @simonmundie

Het leven is iets héél bijzonders!

Maar soms moet je daar even aan herinnerd worden.

Regelmatig deel ik mijn bevindingen en reflecties over het leven. Dingen die ik ben tegengekomen die me opvielen, me verwonderden. Zoals dat vergeven niet de handdoek in de ring gooien is, maar ruimte voor jezelf creëren. Of dat een breakdown het begin is van een breakthrough. Ik leer je op een andere manier kijken naar het leven, zodat je dit kan blijven vieren.

Dingen als deze, die ik graag wil delen met je. Zodat jij je leven net zo gaat waarderen als ik dat doe.

Wil je deze mails ontvangen? Leuk! Meld je aan, dan krijg je eens per week een mailtje van me. Geen poespas, geen ellelange mails, gewoon wat gedachtes.