De Conscious Academy Podcast

Luister naar Joris, Sacha, Lonneke, Tanja, Bert en alle andere inspirerende teachers van de Conscious Academy.

Bubbels

In 2009 gooide Joris Swinkels het roer van zijn leven om door het gedachtegoed van CC naar Nederland te brengen en een bewustzijnsrevolutie te ontketenen. De voorbije jaren mocht hij getuige zijn van tal van bijzondere doorbraken en levensveranderende transformaties. In de podcast: ‘BUBBELS’ nodigt hij mensen uit die hun transformationele verhalen en inzichten met jullie willen delen.

De ZitZak dialogen

De ZitZak dialogen van Joris en Wim zijn laid back interviews met verhelderende vragen, uitleg en verdieping van ‘bewustzijn’ principes gebaseerd op Creative Consciousness.

Mijn Eerste 50K

Mijn Eerste 50k is een podcast met support voor startende ondernemers. Joris Swinkels is reeds 20 jaar ondernemer in de fysieke en mentale gezondheidszorg en mede-eigenaar van de Creative Consciousness Nederland Opleiding.

Professioneel Ontwaken

Zorgprofessionals hebben meestal een gedegen opleiding genoten die hen zo goed als mogelijk in staat stelt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten die zorg te leveren die het beste werkt. Wat in die opleidingen minder aan bod komt, is zelfreflectie en het ontwikkelen van zelfkennis. Mede daardoor zijn zorgprofessionals niet altijd trouw aan zichzelf en maken ze soms fouten, grote en kleine. Dat geldt ook voor psycholoog Ingrid Candel. Zij kwam in een grensoverschrijdende situatie terecht omdat ze ‘sliep’.

Professioneel Ontwaken is het platform waarop Ingrid Candel en Joris Swinkels hun missie vorm geven: de zorg naar een volgend niveau begeleiden. Zij doen dat door zorginstellingen te begeleiden in het voorkomen van grenzoverschrijdend gedrag en door individuele zorgverleners helpen met ontwaken.

Conscious Cowboys

Het laten ontdekken van de ware kracht vraagt ons te onderzoeken en ervaren wie we daadwerkelijk zijn. Wat is ons doel? Wat zijn onze ambities? Wat is onze Why? Welke natuurlijke talenten en valkuilen hebben we en hoe transformeren we deze? Hoe zetten we deze in?

Het onderzoeken van dit soort bewustwordingsthema’s leert ons vrij te creëren en acteren. Los van beperkingen en belemmerende overtuigingen. Het zorgt voor betere connecties en laat ons bewuste keuzes maken, in lijn met een grotere versie van onszelf en onze Why.

The Dark Side

The Dark Side, een podcast over de donkere kanten van de mens. Want het leven is niet altijd rozengeur & maneschijn. Iedereen heeft een duistere kant. Gefrustreerd, depressief, ellendig? We feel you.

Het leven is iets héél bijzonders!

Maar soms moet je daar even aan herinnerd worden.

Regelmatig deel ik mijn bevindingen en reflecties over het leven. Dingen die ik ben tegengekomen die me opvielen, me verwonderden. Zoals dat vergeven niet de handdoek in de ring gooien is, maar ruimte voor jezelf creëren. Of dat een breakdown het begin is van een breakthrough. Ik leer je op een andere manier kijken naar het leven, zodat je dit kan blijven vieren.

Dingen als deze, die ik graag wil delen met je. Zodat jij je leven net zo gaat waarderen als ik dat doe.

Wil je deze mails ontvangen? Leuk! Meld je aan, dan krijg je eens per week een mailtje van me. Geen poespas, geen ellelange mails, gewoon wat gedachtes.