Doe je blinddoek eens af!

Waarom is inzicht in onderliggende systemische dynamiek belangrijk voor elke team, bedrijf of geheel dat wil gaan voor top prestaties of ruimte wil geven aan het daadwerkelijk team potentieel? Een nieuw gebied waar nog maar weinigen kaas van hebben gegeten. En tegelijkertijd dus een fantastische opening naar een groot deel van het nog ongebruikt potentieel..

Sterke Vrouw in Business Les 2

Oefeningen: Samenvatting: In deze les wordt besproken dat om een sterke beweging voorwaarts te creëren, we een sterke plek nodig hebben om op te staan. Bewustzijn heeft geen eigen ordening of fundament, dus het is de bedoeling dat we de inhoud van ons bewustzijn vormgeven. Onze innerlijke ordening en hoe we de wereld zien en..

Sterke Vrouw in Business Les 1

#StrongWoman #bewustzijn #liefde #eenheidsbewustzijn Prelude: Voordat we naar de inhoud van enkele distincties / onderscheiden gaan kijken, Wil ik eerst vragen om je aandacht naar jezelf te brengen. Uit de wereld, uit gisteren, uit morgen. Uit waar je aandacht naartoe aan het gaan was. En de aandacht terug te brengen naar dit moment, naar hier..

“Zeg, Joris en Sacha… hoe is het nu?”

Het is alweer een maand geleden dat we het ongemakkelijke nieuws met je deelden over het faillissement van Soulce B.V. en daarmee het stilleggen van de Conscious Academy en haar neven activiteiten. Waardering. De vele mails, appjes en andere berichten die we hierop mochten ontvangen zijn hartverwarmend en brengen ook ons terug bij de waardering..

Reversed Leadership Seminar

(video bevat hoofdstuk indeling – zie controls) Seminar summary: Sacha begint de bijeenkomst door iedereen eraan te herinneren aanwezig te zijn en niet afgeleid te zijn. Ze stelt zichzelf voor en vertelt iets over de locatie waar ze zich bevinden. Vervolgens gaat Joris in op het thema van de dag, reversed leadership, en legt uit..

Eenheidsbewustzijn en leiderschap

Face your fears

Tap into your inner strength Facing fears and challenges voluntarily allows individuals to become more than they are. By looking into the darkest aspects of life, such as mortality, suffering, and malevolence, individuals can tap into their inner strength symbolized by the sleeping father nested inside the beast. Looking long enough into this abyss reveals..

De dans van de liefde.

Dit is een oefening en tegelijkertijd een uiteenzetting van zeven distincties, onderscheidingen in het woord, in de energie, in het gevoel, in de ervaring van liefde. De Grieken hadden zeven woorden voor liefde, waarmee zeven verschillende uitingen, labelde, woorden gaven. En als je dit doet als een oefening met jezelf of met je partner, het..

Bewustzijn van, is niet bewust.

Wakker worden en het doorzien van systemen is niet hetzelfde als bewustzijn en kan zelfs lijden vergroten. Bewustzijn en Gewaarzijn Het is tijd dat we bewustzijn een nieuwe distinctie gaan geven, een nieuwe omschrijving gaan geven, een onderscheiding gaan geven. Omdat we in de samenleving op dit moment bewustzijn te pas en te onpas gebruiken…

Nieuw leiderschap

De bedoeling. Dus als we gaan kijken naar wat is de bedoeling van leiderschap? Waarom is er iets wat leiderschap heet? Waarom is leiderschap er? Wat doet leiderschap? Hoe is het als het er niet zou zijn? Wat zou er dan missen? Wat is de bedoeling van leiderschap in zichzelf? Dan op datzelfde spectrum van..