love is your essence

Morning prayer

Your language not only describes your reality, it also creates it. That is the power and importance of the language you use. Conscious use of language throughout the day will change your life.. Prayer is a way to speak into something greater than yourself. May it be Mother Nature, Source, God, the Universe, or your..

be care full

be care full it is a joke the harlequin playing separating thought as ego of You letting you believe You are ego, as ego lives through You letting ego know itself comparing itself to other moving away from pain and scarcity on its way to pleasure and abundance always less always more letting ego believe..

Waarom persoonlijke ontwikkeling?

Eigenlijk draait het om twee dingen… – Jezelf beter leren kennen, omdat je zelf de basis bent van alles in je leven, je levensgeluk, je relaties en de wereld om je heen. – De beste match vinden tussen jezelf en de wereld, wat heb je bij te dragen, wat is jouw rol? Het maakt niet..

JEZELF KWIJT

jij bent jezelf kwijt, ook al kan dat eigenlijk niet, toch is het zo, denk ik, jij bent jezelf kwijt. (Instructie om dit te lezen: lees de zin, herhaal de zin dan 1 keer rustig in je hoofd en wacht een momentje. In het wachtmomentje ben je bewust waar je aandacht op dat moment is..

TANTRA MASSAGE

Onlangs heb ik een tantra massage ontvangen van Jacobijn Erdtsieck… damn…het zou een verplichting moeten zijn voor iedereen die zichzelf lief heeft… Sensexuele energie is voor mij een combinatie van ’Sacredness’ – ‘Liefde’ en ‘Kracht’… ‘Sacredness’ Je sensexuele energie voelt beter dan wie dan ook wat juist is voor jezelf, voor anderen, het is zo’n..

Ego en de wet van zelfbehoud.

Bijna alle ontwikkelsystemen, spirituele paden en bewustzijnsontwikkelingen zijn veelal bezig om dat zogenaamde ‘ego’ los te laten, niet te zijn, te verminderen en helaas ook fout te maken. Maar ik denk dat ‘ego’ eigenlijk gewoon een zeer natuurlijke vorm is van zelfbehoud dat op elk niveau van ons bestaan voorkomt.

De geboorte van de spirituele man/vrouw

Geitenwollen sokken In mijn beleving heeft spiritualiteit niets te maken met wierook, niets met geitenwollen sokken, niets met zweverige liedjes over overgave aan je hart en ook niet met de kleuren van de regenboog of het dogmatische veroordelen van kapitalisme. Rituelen Spiritualiteit heeft ook niets te maken met het moeten uitvoeren van bepaalde ‘spirituele’ rituelen..

Jouw 2020 workshop

Hallo Creators, We zijn allemaal op een of andere manier ons leven aan het creëren. Deels actief door wat we denken, de beslissingen die daar uit voortkomen en de acties of non- acties die daar weer uit voortkomen. En deels receptief, gebeurtenissen die ons overkomen in ons leven waar we mogelijk nog een rol in..

SPIRIT – niveau

SPIRIT is de mate waarin iemand ‘zijn of haar pad’ aan het lopen is. Je pad leidt naar je ‘Genius zone’. Het is een ontdekkingstocht die vraagt om bewustzijn. Is dit mijn pad? En is wat ik hiér doe echt mijn pad? En is wat ik daar doe met die mensen echt mijn pad? Wat is mijn pad?

Het leven is iets héél bijzonders!

Maar soms moet je daar even aan herinnerd worden.

Regelmatig deel ik mijn bevindingen en reflecties over het leven. Dingen die ik ben tegengekomen die me opvielen, me verwonderden. Zoals dat vergeven niet de handdoek in de ring gooien is, maar ruimte voor jezelf creëren. Of dat een breakdown het begin is van een breakthrough. Ik leer je op een andere manier kijken naar het leven, zodat je dit kan blijven vieren.

Dingen als deze, die ik graag wil delen met je. Zodat jij je leven net zo gaat waarderen als ik dat doe.

Wil je deze mails ontvangen? Leuk! Meld je aan, dan krijg je eens per week een mailtje van me. Geen poespas, geen ellelange mails, gewoon wat gedachtes.