Ego en de wet van zelfbehoud.

Bijna alle ontwikkelsystemen, spirituele paden en bewustzijnsontwikkelingen zijn veelal bezig om dat zogenaamde ‘ego’ los te laten, niet te zijn, te verminderen en helaas ook fout te maken. Maar ik denk dat ‘ego’ eigenlijk gewoon een zeer natuurlijke vorm is van zelfbehoud dat op elk niveau van ons bestaan voorkomt.

De geboorte van de spirituele man/vrouw

Geitenwollen sokken In mijn beleving heeft spiritualiteit niets te maken met wierook, niets met geitenwollen sokken, niets met zweverige liedjes over overgave aan je hart en ook niet met de kleuren van de regenboog of het dogmatische veroordelen van kapitalisme. Rituelen Spiritualiteit heeft ook niets te maken met het moeten uitvoeren van bepaalde ‘spirituele’ rituelen..

Jouw 2020 workshop

Hallo Creators, We zijn allemaal op een of andere manier ons leven aan het creëren. Deels actief door wat we denken, de beslissingen die daar uit voortkomen en de acties of non- acties die daar weer uit voortkomen. En deels receptief, gebeurtenissen die ons overkomen in ons leven waar we mogelijk nog een rol in..

SPIRIT – niveau

SPIRIT is de mate waarin iemand ‘zijn of haar pad’ aan het lopen is. Je pad leidt naar je ‘Genius zone’. Het is een ontdekkingstocht die vraagt om bewustzijn. Is dit mijn pad? En is wat ik hiér doe echt mijn pad? En is wat ik daar doe met die mensen echt mijn pad? Wat is mijn pad?

Het leven is iets héél bijzonders!

Maar soms moet je daar even aan herinnerd worden.

Regelmatig deel ik mijn bevindingen en reflecties over het leven. Dingen die ik ben tegengekomen die me opvielen, me verwonderden. Zoals dat vergeven niet de handdoek in de ring gooien is, maar ruimte voor jezelf creëren. Of dat een breakdown het begin is van een breakthrough. Ik leer je op een andere manier kijken naar het leven, zodat je dit kan blijven vieren.

Dingen als deze, die ik graag wil delen met je. Zodat jij je leven net zo gaat waarderen als ik dat doe.

Wil je deze mails ontvangen? Leuk! Meld je aan, dan krijg je eens per week een mailtje van me. Geen poespas, geen ellelange mails, gewoon wat gedachtes.