Joris Swinkels - 3 oktober 2023

7 SENSEN dag afsluiting

Dagafsluiting met dankbaarheid voor de dag, verbinding en uitdagingen. Ontspanningsoefeningen op verschillende niveaus: spiritueel, mentaal, expressie, hart, buik en seksualiteit. Dankbaarheid voor inspiratie en het volgen van het hart. Bedankt aan het lichaam en klaarmaken om te slapen.

Meditatie

Dit is de 7 senses, afsluiting van de dag. We gaan de dag afsluiten en ons klaarmaken om te slapen. Een dag uit dit wonderlijk bestaan. Een dag vol verbinding met hen die lief zijn. Een dag met uitdagingen, verwondering en verlangen. Dank je wel dat ik er mocht zijn vandaag. Dank je wel dat ik dit mocht meemaken. Ontspan. Beweeg nu je handen naar je kruin. Niveau spirit. Dank je wel dat ik vandaag weer mijn pad mocht lopen, dat ik vandaag weer mijzelf mocht zijn. Ontspan. Beweeg nu je handen naar je voorhoofd. Niveau Mind. Dank je wel voor de inspiratie. Dank je wel voor het oplossen van mijn complexiteiten. Laat ze los. Beweeg nu je handen langzaam over je gezicht naar je keel. Niveau expressie. Dank je wel voor het mogen uiten van mijn stem, om te zeggen wat ik wil en wat ik niet wil en om expressie te geven aan wat ik voel.

Dank je wel voor het creëren van het leven dat ik kies. Beweeg nu je handen langzaam naar je hart. Dank je wel voor het volgen van mijn hart. Dank je wel voor het voelen van mijn emoties. Dank je wel voor het verbinding hebben met iedereen die in mijn hart is. Ontspan. Beweeg nu je handen naar je buik. Het niveau, energie en commitment. Dank je wel voor het staan achter mijn daden. Dank je wel voor het staan voor wat ik wil. Voor het aangeven van mijn grenzen. En voor de kracht achter mijn woord. Ook jij mag nu ontspannen. Beweeg je handen nu naar je bekken, het niveau zijn seksualiteit. Voel hoe de energie zonder inspanning vanuit je bekken door je hele lichaam gaat. Een zachte blis energie. Dank je wel dat ik vandaag mocht spelen, mocht verbinden. Dank je wel voor deze extatische levensenergie. Ontspan. Beweeg nu je handen aan je benen, je lichaam.

Dank je wel dat je er vandaag voor mij was. Dat ik je mag geven wat je nodig hebt. Ook jij mag vanavond weer rusten. Om morgen vroeg helemaal fit wakker te worden. Laat los en ontspan. Er is niets wat je vandaag hoeft mee te nemen naar morgen. Laat alles los. Het is oké. Haal nog één keer diep adem en laat los. Ben klaar te gaan slapen. Welterusten.

Het leven is iets héél bijzonders!

Maar soms moet je daar even aan herinnerd worden.

Regelmatig deel ik mijn bevindingen en reflecties over het leven. Dingen die ik ben tegengekomen die me opvielen, me verwonderden. Zoals dat vergeven niet de handdoek in de ring gooien is, maar ruimte voor jezelf creëren. Of dat een breakdown het begin is van een breakthrough. Ik leer je op een andere manier kijken naar het leven, zodat je dit kan blijven vieren.

Dingen als deze, die ik graag wil delen met je. Zodat jij je leven net zo gaat waarderen als ik dat doe.

Wil je deze mails ontvangen? Leuk! Meld je aan, dan krijg je eens per week een mailtje van me. Geen poespas, geen ellelange mails, gewoon wat gedachtes.